Bij afscheid nemen, past een kado.

Je neemt afscheid van mensen die het huis uitgaan om op zichzelf te gaan wonen. Kinderen  die op kamers gaan wonen in een grote stad om te gaan studeren. Je neemt afscheid van mensen die gaan verhuizen, misschien zelfs emigreren. Of van mensen die je niet meer zult zien op je werk, omdat ze een andere baan hebben gevonden of helemaal stoppen met werken. Ook deze collega’s wil je graag een kado als aandenken geven.

Kado Tips

  • Afscheid nemen op zich is al moeilijk genoeg, maar misschien verzacht dit kado de pijn een beetje. Plaats al je familie, vrienden of collega’s in deze Fotoklok. Dit is het perfecte geschenk voor iemand die gaat emigreren, op kamers gaat wonen of afscheid neemt van zijn/haar werk en collega’s.
Fotoklok

Plaats foto’s van familie, vrienden of collega’s op de klok

  • Of geef een geluksbuideltje, een buideltje vol geluksbrengers om dat iedereen geluk kan gebruiken. Een heel leuk kadootje. Hij of zij kan dat vast wel gebruiken aan het begin van iets nieuws.

Geluksbuideltje om de pijn van het afscheid nemen te verzachten

  • Afscheid nemen van iemand die gaat emigreren is niet gemakkelijk, temeer als het naar een ver land is. Geef diegene een aandenken kado aan ons kleine landje in de vorm van deze “Hollandse Bekers”. Zo is Nederland toch niet zo ver weg.

Hollandse bekers, leuk bij een afscheid van iemand die emigreert

  • Of wat dacht je van deze mooie armband in Oerhollands Delftsblauw. Handgemaakt van diverse kralen  met Delftsblauwe print. Leuk voor je collega die gaat emigreren, je zus die in het buitenland woont of …. gewoon voor jezelf.

Armband met Oerhollands Delftsblauw

  • Ook heel leuk om kado te doen is deze Spiegel Fotolijst. Genoeg plaats voor een heleboel dierbare foto’s.

Spiegel fotolijst met de mensen waarvan je afscheid hebt genomen

 

Fotokist
wouterRAfscheid