Jackie Kennedy Onassis, weduwe van John Kennedy

Jackie Kennedy Onassis
Het lijkt er haast wel op dat er achter elke verlovingsring een fascinerend verhaal zit, in ieder geval vaak wel bij beroemdheden. Dit is ook het geval bij Jacqueline Lee Bouvier, beter bekend als Jackie Kennedy.
Toekomstig president John F. Kennedy gaf zijn aanstaande John f. KennedyJackie een verlovingsring kado, die uitgezocht was door ……. Kennedy’s vader Joe Sr. Iedereen die de geschiedenis van het familie-leven van de Kennedy’s bestudeerd heeft, weet dat het leven van zelfs de volwassen kinderen volledig gemanipuleerd wordt door de Kennedy Clan.
De Van Cleef & Arpels verlovingsring werd gekocht in de zomer van 1953. Hij bestond uit een 2.88 karaat diamant en een 2.84 karaat smaragd.
In 1962 werd de ring opnieuw gezet, toegevoegd werden in totaal 0.66 karaat ronde diamanten en 1.46 karaat marquise diamanten.
De Van Cleefs &  Arpels verlovingsring
In 1968 – 4 jaar na de dood van John F. Kennedy – verloofde Jackie zich met Aristotle Onassisde steenrijke Griekse scheepsmagnaat Aristotle Onassis. Na hun huwelijk noemde zij zich: Jackie Kennedy Onassis. Als velovingskado kreeg Jackie van Onassis een ring met de beroemde “The Lesotho III Diamond”, een schitterende 40.42 karaat marquise diamant.
Naar verluidt heeft Jackie deze ring slechts twee keer gedragen en daarna werd hij opgeborgen in een kluis in een bank in New York.

Meer artikelen…

Brooklyn Beckham / Posh & Becks
Hans Klok / Pamela Anderson
Hilary Duff / Joel Madden
P. Diddy / Jessie James & D’Lila Star
Elvis Presley / Priscilla Anne Beaulieu
Prins Willem-Alexander / Maxima
Donald Trump / Melania Knauss
Jennifer Lopez / Ben Affleck
Diana, Princess of Wales / Dodi Al-Fayed
Jackie Kennedy Onassis
Marilyn Monroe / Joe DiMaggio
David Beckham / Victoria Beckham
Tsaar Alexander III / Maria Fyodorovna
Richard Burton / Elizabeth Taylor
Christina Aguilera / Britney Spears
Nicole Kidman / Tom Cruise
Tom Cruise / Katie Holmes
Britney Spears / Kevin Federline
Angelina Jolie / Brad Pitt
Beyoncé / Jay-Z

wouterRJackie Kennedy Onassis