De verjaardagstaart

Voor een kado voor een kind, zou je ook kunnen informeren bij de ouders welk kado zij gaan geven.
Als ze bijvoorbeeld van plan zijn om een treintje met rails enz. te geven, zou jij daarop in kunnen spelen door het bijbehorende stationnetje of één of andere bijpassende wagon te geven.
Ballonnen horen bij een feestOf als het een mooie Barbie-pop gaat worden of zo’n grote Babyborn pop, waarom zou je dan geen leuk kledingssetje hiervoor kopen. Of als ze een of ander klim/speel toestel gaan halen voor in de tuin, misschien kun jij dan een stel ringen of iets anders bijpassends hiervoor halen.
Of …..
Of ….. Je ziet de mogelijkheden zijn talrijk.
Bovendien hoef je jezelf niet suf te piekeren wat je voor Jantje of Marietje toch moet halen. Het wordt op deze manier vanzelf duidelijk wat je zou kunnen geven en de kans dat het kind dit een té gek kado vindt, wordt ook aanzienlijk groter.

Heel veel knutsel- en feestartikelen voor al uw Kinderfeestjes


Kado Tips

  • Sesamstraat kegelspel , bestaande uit 6 zachte stoffen pionnen en een bal. Heel leuk kado voor kleine kinderen.

Sesamstraat kegelspel

  • Lego Kinderbestek, erg leuk als kado! Nooit meer een mes, vork, of lepel kwijt! Klik ze gewoon op elkaar en het setje is compleet. Een feest voor kinderen, maar ook voor in een lunchbox of tijdens een lekkere picknick is dit ideaal bestek.

Lego kinderbestek

  • Voor een kind zijn deze computermuizen een heel erg leuk kado. Deze “Kitty” en “Doggy” muizen spreken kinderen zeker aan, bovendien is het formaat heel geschikt voor hun kleine handjes.Deze design computermuizen zijn verkrijgbaar bij Uppoint Supplies

computermuizen kinderen

  • Deze “Spiegel Princess” hoort thuis op iedere meisjeskamer! Mooie roze uitvoering en de spiegel is in de vorm van een hart.
Spiegel Princess

Meisjes armband

  • Je hebt spaarpotten en spaarpotten. Deze Elmer spaarpot is zo mooi dat hij leuk staat op elke kinderkamer.

spaarpot

  • Deze Pluchen Tas “Poedel” van Baby-Walz zal vast in de smaak vallen bij jonge meisjes.

Pluchen tasje Poedel

  • Leuk voor een klein kind is dit koffertje, dergelijke koffertjes zijn erin diverse uitvoeringen te verkrijgen.

Kinderkoffertje


wouterRKado voor een kind