teeners

Een kado voor een teener kopen, is meestal niet zo’n groot probleem. Teeners vinden heel veel leuk en dat is makkelijk. Van gadgets tot een hip geurtje en van een mooie (pop)poster tot iets voor hun favourite sport. Veel teeners zijn blij met aparte hebbedingetjes en dat kan van alles zijn, dus de keuze is zeer ruim. Teener meisjes zijn dol op het krijgen van make-up spulletjes, sieraden, kleding-accessoires, hippe tassen, enz. Teener jongens zijn vaak blij verrast met “coole” gadgets, computerspelletjes, trendy caps, enz.
Kortom een kado halen voor een teenager hoeft absoluut geen moeilijke missie te zijn. Leef je in in hun belevingswereld en de ideeën borrelen vanzelf naar boven.


Kado Tips

  • Organiseer een echte Meidenavond. Nodig je vriendinnen uit en leer elkaar (nog) beter kennen met “Gespreksstarter Meidenavond“. Aan de hand van 110 grappige, een tikkeltje stoute en onverwachte vragen kom je alles over je vriendinnen te weten.

Gespreksstarter Meidenavond

  • Ben je een echte celebrity fan en heb je altijd al willen weten hoe lang ze echt zijn? Vraag je je al tijden af of Cameron Diaz even lang is als jij? Ben je benieuwd of jij en Brad Pitt op het gebied van lengte bij elkaar passen? De ‘Who Tall are you spiegel‘ laat het je snel zien! In het midden staat in het rood de lengte aangegeven, aan allebei de kanten van de lijn staan twee sterren die zo lang zijn.

Who tall are you mirror

  • Kitsch Kitchen zadelhoes is een perfect kado voor teenermeiden. Het komt regelmatig voor dat je zadel van je fiets nat is. Bescherm je zadel tegen de nattigheid met dit speciale zadeldekje voor op de fiets. Bovendien erg leuk om te zien.

Kitsch Kitchen zadelhoes

  • Sommige teeners zijn echt dol op lezen. Spannende boeken, romantische boeken, ……. Klik hier en je vindt een selectie teenerboeken voor 15+

Teener boeken

wouterRKado voor een teener