Holland promotie

Holland promotie
Wie aan Holland denkt, denkt aan: molens, klompen, Delfts Blauw, bloembollen (m.n. tulpen), kaas, melkbussen, koeien, Rembrandt, Vincent van Gogh, rood-wit-blauw, Oranje, de Nederlandse Leeuw, enzovoort.

Niet alleen buitenlanders denken dit, ook voor veel Nederlanders geldt dit. Op zich niks mis mee, net zo min als een gezonde dosis chauvinisme.
Natuurlijk wordt hier op in gespeeld door fabrikanten en niet alleen door producenten van souvenirs. Souvenirs zijn leuk voor toeristen om mee te nemen naar huis na een vakantie in ons mooie landje, maar de markt is veel groter. Denk maar eens aan kado’s voor buitenlandse zakelijke relaties of afscheidskado’s voor familie of vrienden die gaan emigreren. Wat is er leuker dan een kado dat je doet denken aan ons kleine landje aan de Noordzee.

Hieronder heeft Giftpoint voor u een selectie gemaakt van kado’s en gadgets die dit typische “Holland-gevoel” promoten. Handige tips voor als je op zoek bent naar zo’n kado en niet de gangbare kado’s wilt geven, die iedereen al kent. Deze kado’s zijn net even anders en zijn om die reden wellicht leuker om te geven. En natuurlijk kun je ook jezelf zo’n kado geven om je eigen “Holland-gevoel” te benadrukken en kenbaar te maken.

Meer artikelen

Zeepketting Holland
Armband in Oerhollands Delfts Blauw
Ik hou van Holland baby rompertjes
Oranje Hollandse Bekers
Geboorte-tegeltje in Delfts Blauw
Bordspel “Ik Hou Van Holland”
Mr. Delft Blue
The Milkmaid – “Dutch Delight” dildo in Delfts Blauw
Candy box: With love from Holland!
Hollands keukenschort
Slippers Delfts Blauw
Kofferset Heart of Holland
Mok & Schotel Delfts Blauw
Baby sokjes – Kussend paar in Delfts Blauw
Puzzel Bal met Delfts Blauw motief
Hollandse schaaltjes
Piepei in speciale Hollandsche uitvoering

wouterRKado’s Holland Promotie